NordHero on syntynyt

Korttelin kovin pilvitalo on käärinyt hihansa auttaakseen asiakkaita menestymään pilvessä.

NordHero on syntynyt

Uusi vuosikymmen, uudet kujeet! NordHero on napsauttanut valot päälle ja käärinyt hihansa auttaakseen asiakkaita saamaan kaiken tehon irti pilvipalveluista.

NordHeron tarina alkoi syksystä 2019, kun vanhat työkaverukset Pekka Malmirae ja Janne Kuha istuivat järven rantaan pohtimaan maailman menoa. Herroilla oli usean vuoden yhteinen tausta Descomin alkutaipaleelta, mutta maailma oli vuosien varrella vienyt eri suuntiin. Janne oli luonut uraa oman yrityksen kautta partnerina ja softa-arkkitehtina ja Pekka oli viimeiset vuodet toiminut liiketoimintajohtajana S-ryhmässä.

Keskustelut tiivistyivät nopeasti seuraavien kolmen trendin äärelle:

  • Julkisen pilven palvelut kehittyvät massiivisilla harppauksilla, ja mahdollistavat aiempaa merkittävästi nopeamman tavan saavuttaa kilpailuetua
  • Yhä suurempi osa IT-palveluiden hallinnasta siirtyy koodareiden harteille, kun palveluita orkestroidaan pilvessä automaation avulla. Kustannustehokkuus ja skaalautuminen ovat yhä enenevissä määrin ohjelmistokehittäjän vastuulla olevia asioita.
  • Softakehitys ei enää ole vain IT-firmojen asia, vaan siitä on tullut yhä strategisempi osaamisen alue kaikissa suuremmissa yrityksissä. Jokaisesta firmasta voi tulla osaava softafirma, mutta yritykset tarvitsevat tälle muutosmatkalle asiantuntijatukea.

Näiden ajatusten pohjalta syntyi syksyn aikana päätös perustaa uusi, radikaalisti fiksumpia pilvipalveluita rakentava yritys - NordHero.

NordHero auttaa asiakkaitaan saavuttamaan maksimaalisen hyödyn pilvipalveluista ja onnistumaan muutoksessaan softafirmaksi. Tämä edellyttää ajattelun muutosta siinä, miten IT-palveluita tuotetaan. Tämä edellyttää myös täysin uudenlaisia toimintamalleja ja arjen prosesseja softaprojektien ja -tuotannon ympärillä. Lisäksi tämä edellyttää erinomaista pilvipalveluiden ratkaisusuunnittelua. Näillä kaikilla osa-alueilla NordHero on kotonaan.

Tervetuloa kyytiin!

  • Janne & Pekka

alt text

Categories:

Want to be the hero of cloud?

Great, we are here to help you become a cloud services hero!

Let's start!