Haemme koodaavia arkkitehteja

Ajaako sinua eteenpäin pohjaton nälkä oppia uutta ja halu muuttaa opittu asiakkaiden hyödyksi? Jos vastasit kyllä, lue eteenpäin.

Haemme koodaavia arkkitehteja

Olet toiminut softa-arkkitehtina ja ollut itsekin vahvasti mukana sovelluskehityksessä koodaajana. Olet perehtynyt nykyaikaisiin pilvialustoihin, kuten AWS:ään, Google Cloudiin tai MS Azureen ja suunnitellut toimivia ratkaisuja näille alustoille. Mutta ennen kaikkea, sinua ajaa eteenpäin pohjaton nälkä oppia uutta ja halu muuttaa opittu asiakkaiden hyödyksi. Jos kuvaus täsmää sinuun, olet ehkä etsimämme uusi NordHero.

NordHero on käynnistänyt rekrytoinnin ja haemme tiimiin 2-3 uutta työkaveria. Työskentelemme osana asiakkaiden omia kehitystiimejä koodaamassa infrastruktuuria ja sovellustoteutuksia, ja samalla autamme asiakkaitamme pilveen liittyvissä arkkitehtuuri- ja teknologiavalinnoissa sekä kehityksen ja operaatioiden yhteensovittamisessa.

Meidän liikeideamme ei ole haalia pitkäkestoisia IT-järjestelmien ulkoistuksia tai ylläpitosopimuksia, vaan

  • oppia jatkuvasti uutta ja välittää opittua työkavereiden kesken
  • oppimisen kautta varmistaa, että asiakkaamme hyötyvät teknologiavalinnoistaan mahdollisimman paljon
  • kokemuksemme kautta auttaa asiakkaitamme kiihdyttämään ideasta tuotantoon -putkea

Jos kiinnostuit ja haluat olla avainroolissa rakentamassa uutta hyvää työyhteisöä, ota yhteyttä! Soita, laita sähköpostia, tai laita vaikka DM:ää LinkedInissä, niin keskustellaan asiasta lisää. Räätälöimme työnkuvan aina omien kokemustesi ja vahvuuksiesi pohjalta. Asemapaikkasi voi olla Helsingin seudulla tai Jyväskylässä.

Yhteystiedot:

Categories:

Want to be the hero of cloud?

Great, we are here to help you become a cloud services hero!

Let's start!
Contact us