NordHerosta Google Cloud -kumppani

NordHerolta saat tarvitsemasi osaamisen nyt myös Googlen pilvipalveluihin liittyen.

NordHerosta Google Cloud -kumppani

NordHero on tammikuussa 2020 rekisteröitynyt viralliseksi Google Cloud -kumppaniksi. NordHeron kautta saat siten tarvitsemasi osaamisen ja palvelut Googlen pilvipalveluihin liittyen.

Google Cloud kasvattaa maailmalla suosiotaan merkittävällä vauhdilla, ja Haminan konesalin ansiosta kiinnostus Googlen pilvipalveluja kohtaan on kasvanut myös Suomessa nopeasti. NordHeron Pekka Malmirae:

Myös Suomessa on nyt herätty siihen, että oman liiketoiminnan kilpailukyvyn kannalta voi olla järkevintä koostaa tarvittavat palvelut usean eri pilvitoimijan kyvykkyyksiä yhdistämällä. Google tarjoaa hyvän lähestymistavan ja työkalut multi-cloud-strategiaa tukemaan. Lisäksi oma konesali Suomessa kiinnostaa myös niitä asiakkaita, joille siirtyminen pilvipalveluiden käyttäjäksi on ollut verkkaista erilaisten riskiskenaarioiden ja viranomaisvaatimusten takia.

Rekisteröityminen Google Cloud -kumppaniksi on osa NordHeron strategiaa toimia huippuasiantuntijana pilvipalveluita käyttäville ja pilvimigraatiota suunnitteleville asiakkailleen. Kumppanuuden kautta NordHero saa pääsyn mm. Googlen koulutusresursseihin sekä Googlen tuen asiakasratkaisujen suunnitteluun ja käyttöönottoprojekteihin.

Categories:

Want to be the hero of cloud?

Great, we are here to help you become a cloud services hero!

Let's start!