NordHero AWS:n kumppaniohjelmaan

Kumppanuuden myötä NordHero saa käyttöönsä AWS:n palvelut ja tuen sekä liiketoimintaan että teknologiaan.

NordHero AWS:n kumppaniohjelmaan

NordHero on tammikuussa 2020 rekisteröitynyt AWS:n kumppaniohjelmaan AWS Consulting Partneriksi. NordHeron kautta saat nyt kaiken tarvitsemasi osaamisen ja palvelut AWS pilvipalveluihin liittyen.

AWS on maailman mittakaavassa julkisten pilvipalveluiden suvereeni ykkönen, markkinaosuus vaihtelee eri tietolähteiden ja laskentatapojen mukaan 40-50% välillä. Suomessakin AWS:n suosio kasvaa vauhdilla ja Arrowin & M-Brain Finland Oy:n tutkimuksen (11/2019) mukaan suomalaisista organisaatioista n. 32% joko jo kehittää palveluja AWS-alustalle tai on parhaillaan harkitsemassa kehityksen siirtämistä AWS:ään.

NordHeron asiantuntijoilla on jo AWS:n teknisiä sertifikaatteja arkkitehtuuriin, kehitykseen ja DevOpsiin liittyen sekä AWS Accredited Business Professional -valtuutus.

Rekisteröityminen AWS Consulting Partner -kumppaniksi on osa NordHeron strategiaa toimia huippuasiantuntijana pilvipalveluita käyttäville ja pilvimigraatiota suunnitteleville asiakkailleen. Kumppanuuden kautta NordHero saa pääsyn mm. AWS:n koulutusresursseihin sekä AWS:n tuen asiakasratkaisujen suunnitteluun ja käyttöönottoprojekteihin.

Categories:

Want to be the hero of cloud?

Great, we are here to help you become a cloud services hero!

Let's start!